Begeleiding bij stressklachten

 
Stress
Ongezonde stress kun je het beste omschrijven als mentale spanning en bezorgdheid veroorzaakt door problemen in het leven of werk. Aanhoudende stress maakt mensen ziek. Uiteindelijk kan dit leiden tot een burnout of aandoeningen zoals hart- en vaatziekten of maag- en darmproblemen.
 
Persoonlijke begeleiding
(Erger) Voorkomen is beter dan genezen. Tijdens u behandeling bij FysioVoorne gaan we samen met u op zoek naar de oplossing van uw gezondheids- probleem. Als blijkt dat uw fysieke klachten (mede) veroorzaakt worden door stress, adviseren wij u de mogelijkheid van coaching te overwegen. Lichamelijke en geestelijke gezondheid gaan namelijk hand in hand.
 
Samen met een coach leert u omgaan met gevoelens als onvrede, twijfel, faalangst, veranderingen en uit balans zijn. Mogelijke gespreksonderwerpen zijn:
 
– Werkdruk / Loopbaanproblemen
– Assertiviteit / Nee kunnen zeggen
– Verwerking van verlies van gezondheid
– Prioriteiten stellen
– Zelfbeeld / Zelfvertrouwen
– Effectief omgaan met emoties
– Balans werk en privé
 
Voor wie?
U bent onder behandeling bij FysioVoorne vanwege stressgerelateerde klachten of u heeft een chronische aandoening, waarvan de gevolgen u geestelijk (te) zwaar belasten. Daardoor heeft u last van verschijnselen zoals:
 
Lichamelijke klachten, bv:
– pijn in de rug
– nek- en schouderklachten
– hoofdpijn
 
Geestelijke klachten, bv:
– opgejaagd gevoel
– snel geïrriteerd zijn
– gevoelens van machteloosheid
– lage zelfwaardering
 
Gedragsmatige klachten, bv:
– niet meer kunnen genieten
– concentratieproblemen
– meer/minder roken, drinken, eten
 
Door wie?
Miriam

Miriam van der Elst 
miriam@fysiovoorne.nl
ST!R erkend Coach
Persoonlijk begeleider
Aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)
 
Mijn naam is Miriam van der Elst. Na een rijke carrière als leidinggevende in de Zorg & Welzijnssector heb ik enkele jaren geleden besloten het roer om te gooien en me om te laten opleiden tot allround coach, loopbaanadviseur en trainer.
 
Ik begeleid mensen bij het maken van stappen in hun persoonlijke ontwikkeling en ik help hen om creatieve en passende manieren te verzinnen, waarmee ze hun doel kunnen bereiken. Ik ben doortastend, oprecht, resultaat- en mensgericht en ik werk vanuit respect en met humor.
 
Het traject
U start met een vrijblijvend intake van een half uur. Deze intake wordt niet in rekening gebracht en verplicht u tot niets.
 
Na de intake heeft u inzicht in de duur van een mogelijk traject. Meestal zijn 3-5 sessies voldoende. Hierna kunnen cliënten zelfstandig hun ontwikkeling voortzetten.
 
Een traject bestaat uit sessies van 1 uur per keer. Dat kan op locatie bij FysioVoorne, maar ook via Skype. Het is ook mogelijk een avondconsult af te spreken. Coachingssessies worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar. U krijgt dan ook een factuur van €65,- per sessie.
 
Contact
Telefonisch : 06-30048975
E-mail : miriam@fysiovoorne.nl
Website: www.fysiovoorne.nl

Wilt u een afspraak inplannen? of heeft u vragen? Bel ons of klik op de button en vul het formulier in.

Maak een afspraak >

Bel ons

0900-3974686(Lokaal tarief)

Twitter

WhatsApp chat