Joost Magermans, Manueel Therapeut , Praktijkeigenaar

Algemeen fysiotherapeut sinds 1990. Liep tijdens zijn studie al stage in de praktijk waarvan hij nu eigenaar is. Rondde in 1996 de opleiding manuele therapie af. Werkte in die tijd in het gezondheidscentrum Ommoord en leerde daar veel over de multi-disciplinaire aanpak van mensen. Trad in 2003 toe tot de maatschap en nam in 2008 de praktijk over. Veranderde de naam in FysioVoorne. Heeft zich bekwaamd in de echografie, om een duidelijk beeld te krijgen van wat mensen mankeren. Begeleidt mensen in beweegprogramma’s, zowel individueel als groepsgewijs. Heeft in 2009 de opleiding tot professional master in de manuele therapie afgerond. Beoefent sinds 2011 hydrotherapie.
E-mail: joost@fysiovoorne.nl
LinkedIn: http://nl.linkedin.com/in/fysiovoorne
Joost Magermans | Maak je eigen badge

Bignummer: 39034412104

Jolanda Wielemaker, Oefentherapeut Mensendieck

        Sinds Medio juli 2017 versterk ik het team van FysioVoorne. In 1992 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Mensendieck.   Vanaf het           begin heb ik mij vooral gericht op ontspanning, ademhaling en houding en de klachten die daarmee samengaan. Ook tegenwoordig is houding       weer heel erg onder de aandacht. We zitten veel te lang achter onze laptop of smartphone, ons werk is vaak zittend. Ons bewegingsapparaat is      daar niet voor gemaakt. We vergeten voldoende af te wisselen en te bewegen tussendoor. Dit geeft onder andere aanleiding tot rug-, nek- ,         schouderklachten en uitstralende pijn naar arm of been.

Wil je wat meer weten over een gunstige houding of wil je wat meer bewegen maar weet je niet hoe? Maak dan eens een afspraak voor een gesprek en advies hierover.

Mijn specialisatie is Chronische Pijn, heb jij al langer dan drie maanden klachten dan kun je met je vragen bij mij terecht. Daarnaast ben ik lid van MS-zorg Nederland dus mocht je vragen hebben over klachten samenhangend met MS dan kun je bij me terecht.

In mijn vrije tijd loop ik graag hard of maak een ritje te paard door het prachtige duingebied van Oostvoorne en omstreken.

E-mail: jolanda@fysiovoorne.nl

Marjolein van Baren, algemeen fysiotherapeute

ZwangerFit® docente
Zwangerschapsbegeleiding
Handtherapeute

Mijn naam is Marjolein van Baren. Ik ben in juli 2010 afgestudeerd als fysiotherapeute en ik ben werkzaam vanaf maart 2018 bij Fysiovoorne.

Ik heb meerdere nascholingen gevolgd op het gebied van zwangerschapsgerelateerde (bekken)klachten waaronder de methode van Cecile Rost en bij de organisatie YVLO.

In 2015 heb ik een opleiding Handtherapie gevolgd, dus ook voor hand- en polsproblemen kunt u bij mij terecht.

Verder vind ik het leuk om mensen te begeleiden in beweegprogramma’s, zowel individueel als groepsgewijs.

Naast de fysiotherapie ben ik werkzaam als sportmasseuse en bootcamptrainster.

E-mail: marjolein@fysiovoorne.nl

Bignummer: 79913115104

Liesbeth van der Wagt, algemeen fysiotherapeute

Na het afronden van mijn atheneum, ben ik in 2001 psychologie gaan studeren in Leiden, met uiteindelijk als specialisatie kinder- en adolescenten psychologie. Toen ik ging werken als psycholoog, merkte ik dat ik mij beperkt voelde als therapeut door alleen maar met het mentale aspect van de gezondheid bezig te zijn. Doordat ik, mede door mijn achtergrond als fanatiek hockeyster, ook graag mensen op het fysieke vlak wilde helpen, heb ik mij laten omscholen door in 2010 de deeltijd opleiding fysiotherapie in Breda te volgen. Na mijn afstuderen in 2014 ben ik aan de slag gegaan als waarnemer en ben ik sinds januari 2016 werkzaam bij FysioVoorne. Vanuit een holistische insteek is mijn doel samen met u te kijken naar uw hulpvraag om samen tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Hierbij staat mijn visie centraal: samen vitaal en in beweging. Vitaliteit is van belang om een optimaal niveau van kwaliteit van leven te bereiken en een grote sleutel hiertoe is bewegen. Maar zeker ook uw psychische gesteldheid heeft een grote invloed op uw ervaren vitaliteit. Met de combinatie als fysiotherapeut/psycholoog probeer ik u hierin zo goed mogelijk te begeleiden.
&nbsp
Naast de passie voor mijn werk, ben ik ook mijn hele leven al gek van hockey. In mijn vrije tijd ben ik werkzaam als jeugd trainer/coach en dus vaak op het hockeyveld te vinden in Hellevoetsluis. Daarnaast ben ik een buitenmens en kan ik genieten van een mooie wandeling of fietstocht met mijn gezin, het liefst in combinatie met mijn andere hobby, fotograferen.

E-mail: liesbeth@fysiovoorne.nl

Bignummer: 49918866704

Boy Gordebeke, algemeen fysiotherapeut

Al sinds het atheneum wist ik dat ik fysiotherapeut wilde worden. Sporten (en bewegen in het algemeen) heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven dus een kantoorbaan is absoluut niet aan mij besteed. Dit vak stelt mij in staat om anderen te helpen hun bewegingsdoelen op een leuke en actieve manier te behalen. Na het behalen van mijn diploma in juli 2015 heb ik bij een groot aantal praktijken in Zuid-Holland gewerkt, hoofdzakelijk in de omgeving van Rotterdam. Hierdoor heb ik ervaring op kunnen doen met een groot aantal patiëntgroepen van mensen met sportblessures tot neurorevalidatie. Sinds 11 april 2016 werk ik bij Fysiovoorne op zowel de Meander als het Dorpsplein. Als fanatiek zwemmer is vooral de hydrotherapie een geweldige nieuwe ervaring voor mij. In de toekomst hoop ik mij te kunnen specialiseren tot kaakfysiotherapeut en uiteindelijk aan de slag te kunnen gaan als docent fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam.
E-mail: boy@fysiovoorne.nl

Bignummer: 39920117804

Joris Schoenmaker , algemeen fysiotherapeut

E-mail: joris@fysiovoorne.nl

Bignummer: 19918634504

Wilt u een afspraak inplannen? of heeft u vragen? Bel ons of klik op de button en vul het formulier in.

Maak een afspraak >

Bel ons

0900-3974686(Lokaal tarief)

Twitter