Joost Magermans, Manueel Therapeut , Praktijkeigenaar

Algemeen fysiotherapeut sinds 1990. Liep tijdens zijn studie al stage in de praktijk waarvan hij nu eigenaar is. Rondde in 1996 de opleiding manuele therapie af. Werkte in die tijd in het gezondheidscentrum Ommoord en leerde daar veel over de multi-disciplinaire aanpak van mensen. Trad in 2003 toe tot de maatschap en nam in 2008 de praktijk over. Veranderde de naam in FysioVoorne. Heeft zich bekwaamd in de echografie, om een duidelijk beeld te krijgen van wat mensen mankeren. Begeleidt mensen in beweegprogramma’s, zowel individueel als groepsgewijs. Heeft in 2009 de opleiding tot professional master in de manuele therapie afgerond. Beoefent sinds 2011 hydrotherapie.
E-mail: joost@fysiovoorne.nl
LinkedIn: http://nl.linkedin.com/in/fysiovoorne
Joost Magermans | Maak je eigen badge

Bignummer: 39034412104

Marjolein van Baren, algemeen fysiotherapeute

ZwangerFit® docente
Zwangerschapsbegeleiding
Handtherapeute

Mijn naam is Marjolein van Baren. Ik ben in juli 2010 afgestudeerd als fysiotherapeute en ik ben werkzaam vanaf maart 2018 bij Fysiovoorne.

Ik heb meerdere nascholingen gevolgd op het gebied van zwangerschapsgerelateerde (bekken)klachten waaronder de methode van Cecile Rost en bij de organisatie YVLO.

In 2015 heb ik een opleiding Handtherapie gevolgd, dus ook voor hand- en polsproblemen kunt u bij mij terecht.

Verder vind ik het leuk om mensen te begeleiden in beweegprogramma’s, zowel individueel als groepsgewijs.

Naast de fysiotherapie ben ik werkzaam als sportmasseuse en bootcamptrainster.

E-mail: marjolein@fysiovoorne.nl

Bignummer: 79913115104

Boy Gordebeke, algemeen fysiotherapeut

Al sinds het atheneum wist ik dat ik fysiotherapeut wilde worden. Sporten (en bewegen in het algemeen) heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven dus een kantoorbaan is absoluut niet aan mij besteed. Dit vak stelt mij in staat om anderen te helpen hun bewegingsdoelen op een leuke en actieve manier te behalen. Na het behalen van mijn diploma in juli 2015 heb ik bij een groot aantal praktijken in Zuid-Holland gewerkt, hoofdzakelijk in de omgeving van Rotterdam. Hierdoor heb ik ervaring op kunnen doen met een groot aantal patiëntgroepen van mensen met sportblessures tot neurorevalidatie. Sinds 11 april 2016 werk ik bij Fysiovoorne op zowel de Meander als het Dorpsplein. Als fanatiek zwemmer is vooral de hydrotherapie een geweldige nieuwe ervaring voor mij. In de toekomst hoop ik mij te kunnen specialiseren tot kaakfysiotherapeut en uiteindelijk aan de slag te kunnen gaan als docent fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam.
E-mail: boy@fysiovoorne.nl

Bignummer: 39920117804

Joris Schoenmaker , algemeen fysiotherapeut

Mijn naam is Joris Schoenmaker, in 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de hogeschool van Amsterdam. In deze studie periode heb ik meerdere stages gelopen, Waaronder een stage als verzorger/fysiotherapeut bij een jeugdteam van AZ. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen als fysiotherapeut.

In de praktijk vind ik het belangrijk om kwalitatief goede zorg te leveren. Dit door goed te onderzoeken wat de oorzaak van de klachten is en deze samen met de cliënt aan te pakken. Ik vind het belangrijk om tijdens een behandeltraject, continu het herstel te evalueren en de behandeling daarop aan te passen.

Buiten fysiotherapie ben ik onder andere bezig met verschillende sporten. Zo speel ik van kinds af aan al hockey. Sinds enkele jaren ben ik me ook gaan bezig houden met hardlopen.

E-mail: joris@fysiovoorne.nl

Bignummer: 19918634504

Wilt u een afspraak inplannen? of heeft u vragen? Bel ons of klik op de button en vul het formulier in.

Maak een afspraak >

Bel ons

0900-3974686(Lokaal tarief)

Twitter

WhatsApp chat