Deprecated: Required parameter $tempfile follows optional parameter $params in /customers/8/4/4/fysiovoorne.nl/httpd.www/wp-content/plugins/kingcomposer/includes/kc.tools.php on line 301 Deprecated: Required parameter $taxonomy follows optional parameter $parent in /customers/8/4/4/fysiovoorne.nl/httpd.www/wp-content/plugins/kingcomposer/includes/kc.ajax.php on line 1849 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/8/4/4/fysiovoorne.nl/httpd.www/wp-content/plugins/popup-with-fancybox/popup-with-fancybox.php on line 34 Ons team – Fysio Voorne
  • Call Us Now

    0181-484525

Ons team

Joost Magermans
Eigenaar en Fysio-Manueeltherapeut
Naast het runnen van een eigen praktijk behandel ik ook nog steeds mensen. Dat vind ik eigenlijk nog steeds het mooiste wat er bestaat! Mensen in hun kracht krijgen en proberen mensen zelfredzamer te krijgen. Soms meer coach en soms meer behandelaar. Daarnaast ren ik graag en rijd ik met plezier motor! Oh ja: en ik drink graag een bakkie koffie en luister graag naar u verhaal!
Anneke Schepens
Praktijkondersteunster
Ik ben actief als wandelfit coach op maandagen en dinsdagen. Op maandag ben ik ook te vinden in van Marion voor HydroFit.
Danny Nagelhout
Praktijkondersteunster
Ik ben op maandag , dinsdag , donderdag en vrijdag van 8:00-13:00 aanwezig op het Dorpsplein om zowel de mensen in de oefenzaal te begeleiden als ook de praktijk te ondersteunen. U krijgt mij waarschijnlijk aan de telefoon als u belt en zal u helpen waar nodig.