Deprecated: Required parameter $tempfile follows optional parameter $params in /customers/8/4/4/fysiovoorne.nl/httpd.www/wp-content/plugins/kingcomposer/includes/kc.tools.php on line 301 Deprecated: Required parameter $taxonomy follows optional parameter $parent in /customers/8/4/4/fysiovoorne.nl/httpd.www/wp-content/plugins/kingcomposer/includes/kc.ajax.php on line 1849 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/8/4/4/fysiovoorne.nl/httpd.www/wp-content/plugins/popup-with-fancybox/popup-with-fancybox.php on line 34 vragen, suggesties een klacht – Fysio Voorne
  • Call Us Now

    0181-484525

Vragen? Suggesties of een klacht?

Wij doen onze uiterste best u de zorg, begeleiding of dienstverlening te bieden die u van ons verwacht. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over uw behandeling, onze voorzieningen of onze service. Of misschien bent u juist erg tevreden. Dan horen wij dat natuurlijk ook graag. Ook suggesties ter verbetering van onze zorg of dienstverlening zijn meer dan welkom.

Hoe kunt u een vraag, klacht, compliment of suggestie indienen?

Vragen, klachten, complimenten of suggesties kunt u per telefoon, brief, e-mail of het contactformulier op internet bij ons indienen.
Voor klachten zijn wij bereikbaar via:
– het contactformulier op onze website;
– telefoonnummer 0900-3974686;
– per e-mail via info@fysiovoorne.nl;
– per post via FysioVoorne, Dorpsplein 6-7, 3233 AL Oostvoorne.

Om goed te kunnen inspelen op verbetersuggesties, houden wij een registratie bij van alle meldingen die ons bereiken.

Wat gebeurt er nadat u uw klacht heeft ingediend?

– U ontvangt van ons binnen 1 week per e-mail of post een bevestiging van de ontvangst van de klacht en van degene die verantwoordelijk is voor de afhandeling van uw klacht.
– U ontvangt binnen 8 weken een reactie van ons naar aanleiding van uw klacht. Dat lijkt lang, maar sommige klachten zijn erg ingewikkeld en vergen veel uitzoekwerk.
– Als we onverhoopt niet binnen de beloofde termijn kunnen reageren, dan brengen we u hier tijdig, uiterlijk 2 weken voor het verstrijken van de termijn, van op de hoogte.

Daarnaast is FysioVoorne aangesloten bij de klachtenregeling van het KNGF. Voor meer informatie:  lees de patiëntfolder.

Hygiëneregels:

– Schone/frisse kleding dragen die geschikt is voor sporten.
– Schoenen dragen die alleen voor binnengebruik zijn.
– Gelieve een handdoek mee te nemen voor op de zitting van de apparaten te leggen of voor opname van zweet.
– Neem zonodig een flesje/bidon water o.i.d. mee.
– Uw jas aan de kapstok in de gang hangen.
– Uw schoenen bij de kapstok in de gang zetten.
– Draag zorg voor goede persoonlijke hygiëne.
– Houdt met zijn allen de omgeving schoon.

Vragen over onze behandelingen?

Heeft u vragen over onze behandelingen of wilt u een afspraak maken? Bel ons dan op 0181-484525 of stuur een mail.